Make your own free website on Tripod.com

Travel

         

"Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати.... те се усещат в сърцето"

 
 
 
  Това е мястото, където ще бъдат публикувани вашите пътеписи, разкази за интересни места и случки.Изпратете ми историята си и тя ще се появи тук!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
Нека започнем с един кратък урок по география.Тук ще погледнем географията под друг ъгъл.Нарекох този първи урок "География на жената и мъжа.Общи положения".


МЕЖДУ 18 и 20 ГОДИНИ - жената е като Африка или Австралия.Все още е наполовина открита, наполовина дива и естествено красива, с буйна разстителност около плодородната делта.
МЕЖДУ 21 и 30 ГОДИНИ. - Тя е като Америка или Япония. Изцяло открита, много добре развита. Отворена е към търговия и преговори, по специално към страни с много пари или скъпи автомобили.
МЕЖДУ 31-35 ГОДИНИ - Като Индия или Испания. Много гореща , отпусната и убедена в своята собствена красота.
МЕЖДУ 35-40 ГОДИНИ. - жената е като Франция или Аржентина. Може да е наполовина разрушена от войната, но вероятно все още топло и желано място за посещения.
МЕЖДУ 40-50 ГОДИНИ - тя е като Югославия или Афганистан. Загубила е войната и освен това постоянно я преследват предишни грешки. Наложително е да й се направи цялостна реконструкция.
МЕЖДУ 50-60 ГОДИНИ - Тогава жената е като Русия или Канада. Много обширна и тиха. Границите й на практика не са контролирани, но хладния климат прогонва евентуални посетители.
МЕЖДУ 60-70 години тя е като Англия или Монголия. Гордее се със славно и завладяващо минало, но уви, няма особено бъдеще.
СЛЕД 70 лазарника жената е като Албания. Почти всеки знае къде се намира, но никой не иска да ходи там.


А МЪЖЪТ? ПРИ НЕГО ВСИЧКО Е ПО ЛЕСНО ЗА ЗАПОМНЯНЕ.
МЕЖДУ 15 И 70 ГОДИНИ МЪЖЪТ Е КАТО ИРАК. ПРЕЗ ЦЯЛОТО ТОВА ВРЕМЕ ГО УПРАВЛЯВА И МУ ДИКТУВА ПОВЕДЕНИЕТО ЕДИН И СЪЩИ ТЪП ЧВОР :))).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вие пътувахте в . . .

Bulgaria

Greece

Croatia

Turkey

France

Изпратете ми вашата интересна история на:  vusata@abv.bg