Make your own free website on Tripod.com

П Р О Г Р А М К И

1. NetScan - Прекрасна програмка за сканиране на локалната ви мрежа.Позволява ви да разберете кой какво е решил да сподели с вас в LAN-a.Лесна за управление.

Download

2. Pix2Fone 1.5 - Безплатна, за безкабелно online прехвърляне на jpg графики в мобилния телефон.Е, таксува се само няколкосекундното свързване с WAP, но съм сигурен, че ще прежалите 10-тина стотинки ( зависи от използвания оператор GloBul  или МТел).Разбира се, сметката ви ще нарасне осезателно, ако сте решили да свалите няколко десетки разголени мадами и още толкова лъскави автомобили от типа "кола на мечтите ми".
 
За ваше улеснение използвайте този линк, където има детайлно описание как да използвате програмката: http://pix2fone.com/demo1.htm 
 

Download

3. MV2Player - Най-добрият плеър за DivX филми!Има вградени: плейлиста, автоматично разпознаване на филмово CD, увеличение или намаляне избързването на звука или субтитрите, добри начини за корекция на картината или преоразмеряването и... ПРОСТО НЕВЕРОЯТЕН!! Разработка е на чешки тинейджъри.И нека поздравим братята славяни, чехите за Златна Прага? Глупости! Нека ги поздравим за MV2Player.

Download

4. CDDA Ripper 0.8 RC3 - Лесно рипване и конвертиране.Това  е програма с отворен код служеща за рипване на дискове и конвертиране на музикални файлове. Поддържа форматите WAV, MP3, OGG, WMA и ACM.

Download

5. Програмка за пращане на SMS съобщения до България и чужбина, както и съобщения до мобифони на МОБИКОМ.Поне това твърди суздателя.Аз лично я използвам за да изпращам съобщения до MTel, като удобството е несравнимо, защото не се налага да влизате постоянно в официалния сайт на оператора.На всички ни е ясно, че трудно може да се изпращат съобщения до GloBul освен ако не е активирана услугата email2sms.

Download

Ако имате предложения и идеи за още практични и използвани от вас програмки, може да ги споделите тук.Пишете ми на vusata@abv.bg